Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WellPutt Pro Mat 8 méter

189.990 Ft (149.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 1383
Elérhetőség: RENDELHETŐ
Gyártó: WellPutt
Várható szállítás: 2024. május 09.

Leírás és Paraméterek

Rendelhető!

 

Fejlessze a puttolást, miközben egy jót szórakozik!

A WellPutt szőnyegen különböző távolságokra lévő célpontok találhatóak. Gyakorolhatja a downhill / lejtő/ vagy az uphill / emelkedő/ gurításokat is a kialakított zónák segítségével.

Nem csak egyenes puttokat, hanem különböző távolságokról eltérő szögekben is guríthat. A szőnyegen lévő segédvonalak és jelzések segítik az ideális hosszokat megtalálni.

Tökéletes eszköz ahhoz, hogy fejlessze a célzást és az ideális sebességet. Oda-vissza játszható játékokkal teszi színesebbé a gyakorlást egy 8 méteres szakaszon.

Több mint 50 gyakorló játékkal, oktató könyvvel és score kártyával együtt kapható.

Használható kül-és beltéren egyaránt.

Gyakorolhat otthon vagy akár az irodájában is. Remek szórakozást biztosít baráti társaságok számára is egy kis versenyzéssel fűszerezve.

 

The WellingPutt Mat was designed to help a golfer master their putting. The mat has no hole, and has many aiming points, and speed control zones.  The mat is designed to turn your practice at the home or the office into purposeful practice.  This is a great mat to master both your speed and direction. 

There are many excersises to be played on with this putting mat. Enjoy 2 play directions that allow for multiple excersises and different feelings. A graphic representation of the hole teaches you how to finish in the good putting zone known as the "WellingPutt Zone". The striped zone or "zebra" zones teach you how to avoid falling short on your putts.